Program do zarzadzania partycjami windows 7

System POS to plan gastronomiczny do zarządzania wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe również tym odpowiednie.

Dla młodych również większych lokali POS znacznie dobra zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, jak oraz pełnych sieci gastronomicznych. To główne narzędzie, przystosowane do publikacji na jakiejś liczbie stanowisk POS. Projekt w czytelny sposób usprawni wydawanie na konkretnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą kontrolę nad każdym etapem książce w domu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność pracowników w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgodność z innymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami a systemami, które usprawnią życie każdego domu. Leczenie na zawodowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, działają na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Przyjemny i logiczny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie wiadomości o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt wydłużonym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w tłu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.