Krajalnica do wedlin ma ga 210p

W nowoczesnej dobie nie można wyobrazić sobie tego, aby w dalekiego rodzaju lokalach gastronomicznych, gdzie przewija się dużo osób wędliny, sery, czy warzywa były krojone przy pomocy noża. W zapleczu kuchennym wymaga być krajalnica ma-ga. Co prawda, nie należy ona do najpopularniejszych sprzętów gastronomicznych, a bardzo wydajnych i dlatego warto w nią zainwestować.

Krajalnica ma-ga dostarcza do krojenia wszystkiego typu żywności. Można na niej pokroić miękkie pomidory, ser różnej twardości, jak i wędlinę począwszy od miękkiej aż po prostą. Wielofunkcyjność jej wytwarza, że jest niezbędnym przyrządem gastronomicznym w restauracjach, hotelach, barach, stołówkach szkolnych i szpitalnych. Jak też lokalach gastronomicznych oferujących usługi kulinarne okolicznościowo. Warto też aby istniała na bycie w spółkach cateringowych, sklepach, stoiskach z porcjowaną wędliną, serem, mięsem. Krajalnica może też zachodzić w sklep wnętrza naszych gospodarstw domowych. Jest szczególnie przydatnym sprzętem, ponieważ w niedalekim etapie istnieje w kształcie pokroić wielką miarę produktów. Tym jednym ułatwia pracę człowiekowi, chroni jego godzina i energię, którą pragnął zużytkować przy krojeniu ręcznym. Wśród ofert sklepowych są również krajalnice specjalistyczne będące do krojenia jednego produktu np. sera. W każdym jednak przypadku obsługa krajalnicy jest użyteczna i maksymalnie bezpieczna. Krajalnica ma-ga posiada stół podawczy, jaki stanowi zaadaptowany do krojenia kęsów żywności. Krojenie odbywa się grawitacyjnie, czyli bez konieczności dociskania żywności. Podczas krojenia trzeba przesuwać stół podawczy trzymając rączkę umocowaną na stole. W wypadku krojenia resztek produktu należy zastosować płytę dociskową, która jest umocowana na kołku pod stołem podawczym. Taka płyta umożliwi dokrojenie produktu do tyłu, inaczej nie zostaną odpady. Krajalnica spełnia wszystkie wymogi sanitarne. Przykładem że stanowić ostatnie, że każde powierzchnie maszyny, które zamierzają związek z krojoną żywnością są stworzone z materiałów nierdzewnych. Drinkiem spośród najważniejszych składników jest nóż i ważne, by był ściśle ostry. W opisywanej krajalnicy umocowana nad ostrzem noża osełka umożliwia ostrzenie noża. Nóż krojący napędzany jest silnikiem poprzez przekładnię ślimakową. Po każdym użyciu krajalnicę można szybko wyczyścić, gdyż demontowanie poszczególnych cechy jest rzeczywiście łatwe, że nie wymaga żadnych narzędzi.